dijous, 5 de novembre del 2015

Retirada d'Exòtica

Com cada any, un grup de 6 alumnes, delegats verds de l'ESO, han participat en la retirada d'exòtica als espais naturals de la nostra platja. Aquesta actuació forma part del projecte "Alumnes gestors del Territori" i ha consistit en la retirada de dues espècies de plantes invasores: la Oenothera biennis i la Conyza sumatrensis.

Durant el matí d'aquest dimecres, ens han explicat com detectar aquestes dues espècies vegetals i a continuació, i amb l'ajut d'uns sacs de ràfia i uns estris, ens hem posat tots mans a l'obra! Un bon solet ens ha acompanyat en tot moment i els nostres delegats han fet una molt bona feina: han omplert fins a 6 sacs! A més, hem pogut observar altres espècies autòctones de petits éssers vius com: llargandaixos, escarbats, papallones, llagotes, grills, etc.

Moltes gràcies a: la Gisela Figueroa, la Raquel García i la Sara Casado (alumnes delegats verds, de 1r de l'ESO) i a l'Adrián Macías, el Víctor Jiménez i el José Malpartida (alumnes delegats verds, de 2n de l'ESO).

Aquí teniu unes imatges d'alguns dels bons moments que hem passat junts, per què us pogueu fer una idea i en gaudiu també!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada