dilluns, 21 de setembre de 2015

PROJECTE AULES NETES

En el marc de les accions que realitzem com a Escola Verda, aquest curs hem endegat un nou projecte amb els alumnes de l’ESO: “Projecte Aules Netes”. 

Es tracta d’un projecte segons el qual tots els alumnes d’una classe es fan responsables de vetllar i mantenir l’ordre, la neteja , la correcta selecció de residus de l’aula i l’estalvi d’energia. 

Una comissió avaluadora s’encarregarà de revisar les aules una vegada a la setmana, de manera aleatòria i sense previ avís, i , en funció de determinats ítems, assignarà una puntuació setmanal. Cada setmana es faran públiques les puntuacions de cada classe en un cartell informatiu i en el blog d’Escoles Verdes, i la classe que tingui una puntuació major, gaudirà d’un premi col·lectiu. 

Amb aquest projecte esperem promoure un bon ambient de treball a través de l’ordre, afavorir la conservació del mobiliari i de les instal·lacions escolars, fomentar la cooperació entre l’alumnat i conscienciar-lo de què l’escola és un lloc per a tots i que tots en som responsables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada