Green corner

Acció natura és una de les primeres ONG espanyoles dedicada exclusivament a la protecció, millora i restauració dels ecosistemes naturals. Acció natura treballa amb una actitud constructiva i no bel·ligerant, que ha animat a moltes persones, administracions i empreses a recolzar les nostres accions.

Acima promou i facilita el dret d'accés a la informació, el dret a la participació i l'accés a la justícia en matèria de medi ambient. Presta serveis d'informació ambiental i assessorament en aquestes matèries i promou i dóna suport a una xarxa d'advocats de defensa ambiental. Disposa de bases de dades de legislació ambiental, bibliografia i premsa.


Amigos de la Tierra és una organització de defensa ambiental, membre de “Friends of The Earth International”, present en 68 països. El principal objectiu és la consecució de societats sostenibles.


Ecologistas en Acción és una Confederació de 300 organitzacions ecologistes, creada al desembre de 1998, que compta amb més de 30.000 socis i el seu objectiu principal és l'estudi i la defensa del Medi ambient.


Ecologia y Desarrollo és una organització privada, independent i global, que enfoca la seva activitat a partir dels reptes planetaris. Està connectada amb entitats internacionals de referència, focalitzant el seu treball a Espanya i Amèrica Llatina. La seva missió és ajudar a aquells que volen actuar a favor de la sostenibilitat: a la creixent minoria de persones, empreses, mitjans de comunicació, entitats no lucratives i administracions públiques que volen practicar o practiquen la sostenibilitat mitjançant la generació, engegada i difusió d'alternatives ecològicament sostenibles, socialment justes i econòmicament viables.


GEIB (Grup Especialista en Invasions Biològiques) és una organització independent d'àmbit nacional que duu a terme campanyes i projectes estratègics, amb la finalitat d'aconseguir minimitzar l'amenaça que suposen les invasions biològiques a la biodiversitat nativa. La feina del GEIB es fonamenta sobre sòlids criteris científics treballant d'a prop amb institucions, entitats i sectors afectats pel problema de les espècies exòtiques invasores.

Greenpeace és una organització internacional per a la defensa i la cura de la Naturalesa. Greenpeace treballa a aquest efecte realitzant campanyes per protegir al medi ambient global del Planeta de les moltes i greus amenaces que existeixen actualment. El nostre objectiu és protegir i defensar el medi ambient, intervenint en diferents punts del planeta on es realitzen atemptats contra la naturalesa.


Pura Naturaleza tenen l’objectiu de protegir, conservar i defensar el medi ambient, actuant allà on sigui necessari. Els projectes se centren en la neteja i cura de rius, pantans i rierols, a més de la reforestació de la muntanya, educació i formació sobre reciclat, recollida de residus i cultura general sobre medi ambient.

SEO BirdLife basa la seva activitat en tres camps ben diferents, encara que íntimament relacionats entre ells:
  • La recerca científica, imprescindible per una conservació responsable i integrada amb la realitat social i econòmica.
  • La conservació de les aus i els seus hàbitats, a partir de dades objectives i científicament demostrats.
  • La divulgació dels coneixements existents sobre les aus i el patrimoni natural i la necessitat de la seva conservació.

WWF Espanya és una ONG que lluita per evitar l'extinció de moltes espècies a tot el món. Amb la seva campanya ADOPTA, permet l'adopció simbòlica d'aquestes espècies. Entre les activitats que realitza WWF Espanya, es troben accions sobre el terreny per millorar la difícil situació del panda gegant, projectes perquè el linx ibèric recuperi els seus territoris perduts i la conservació dels últims goril·les i ximpanzés a l’Àfrica.


Món Sostenible representa el crit de socor del planeta cap a l'espècie humana i una clara aposta per la única via de solució que creiem possible: la sostenibilitat.