dimarts, 7 de febrer del 2017

Embrutes o Recicles?

Aquest dimecres, dia 8 de febrer, quatre alumnes delegats verds de 6è de primària, ens representaran en el IV Fòrum de la XESC (Xarxa el Prat, Escoles més Sostenibles) amb la temàtica:
Residus? Reflexiona-hi, Reaprofita'ls, Responsabilitza't!
 

Els residus han estat, són i seran una qüestió complexa vinculada a la nostra societat i que cal gestionar i resoldre. Són una de les conseqüències de les nostres accions de consum, i per tant, ens n'hem d'ocupar.

A travès d'aquest fòrum, les diferents escoles que hi participarem, farem una posada en comú de com treballem aquest tema a les aules i quines accions promovem, mitjançant la presentació d'una (o més) infografies. 


En el nostre cas, els nostres representants han treballat (orientats per les professores responsables del Comitè Mediambiental) en dues de les actuacions que duem a terme, al llarg de tot el curs, en la nostra escola:
  • La recollida selectiva de residus, als diferents espais dels nostres edificis.
  • L'actualització de la Cartellera Mediambiental mitjançant la reutilització de materials recuperats i reciclats.
A més, el lema que han escollit, inspirat en la temàtica d'aquest fòrum i en la nostra tasca, és el de:

Embrutes o Recicles? 
A l'Escola Mare de Déu del Carme RECICLEM!
 

En resum, una trobada on mestres i alumnes parlarem des de l'experiència viscuda des de diferents llocs i situacions, dels residus! Per reflexionar-hi, conèixer com aprofitar-los i com fer responsable a tothom de la seva part que li toca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada