dimarts, 17 de novembre del 2015

Dades de la retirada d'exòtica!

Ja tenim les dades referents a l'acció de la retirada d'exòtica de la platja de la Roberta, del passat dimecres 4 de novembre i on van participar també els nostres delegats verds!

Concretament, van participar un total de 35 alumnes de secundària dels diferents instituts del Prat: Institut Baldiri Guilera, Institut Estany de la Ricarda, Institut Ribera Baixa, Escola Mare Déu del Carme, Escola Nostra Senyora del Mar i Institut Escola del Prat.

Recordem que aquesta activitat s'enmarca dins el projecte Alumnes Gestors del Territori, que organtiza el Servei d'Educació Ambiental de l'Ajuntament del Prat i compta amb el suport del Consorci per a la protecció dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

Després d’una breu introducció sobre els efectes de les espècies exòtiques sobre els nostre ecosistemes, es van presentar les dues espècies de plantes objecte de l’acció, així com la manera de reconèixer-les: la Oenothera biennis i la Conyza sumatrensis.

Carregats amb els sacs de ràfia i algunes aixades, ens van distribuir en dos grups de treball sobre diferents zones de la platja: àrea 18 i 19 i àrea 15.

El bon temps ens va acompanyar durant tot el matí i al final de jornada es van recollir un 80kg de les dues espècies, que els tècnics del Consorci van portar a la deixalleria, per tal que siguin re-utilitzades com a compost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada