dijous, 25 de febrer del 2016

CENS D'AUS

Un curs més, la nostra escola ha participat en el cens d'aus, activitat emmarcada dins del projecte: "Alumnes gestors del territori".

Aquesta vegada han participat els alumnes delegats verds de l'ESO: la Sara Casado, la Raquel García, la Gisela Figueroa, l'Hugo Almazán, el Pere Ribes i el Javier Izquierdo; que han tingut l'oportunitat de compartir l'experiència amb els alumnes delegats verds d'altres escoles del Prat.


L'activitat ha consistit en l'observació i la comptabilització de diferents espècies d'aus en els espais naturals del Delta del Llobregat (al voltant del riu LLobregat i de l'estany de Cal Tet): l'ànec cullerot, l'ànec collverd, l'ànec xaret, l'ànec griset, el corbmarí gros, el bernat pescaire, el cabusset, les oques vulgars, l'arpella, etc. A més, han tingut la sort de poder veure un flamenc comú jove, esdeveniment que ocórrer amb poca freqüència.

A la web de Xarxa Escoles Prat Més Sostenibles podeu consultar el resultat del cens.

Ha estat un matí molt solejat i entretingut. Aquí podeu gaudir-ne d'algunes imatges dels nostres alumnes amb els seus binocles!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada